KVALITÉ

Våra handskar är designade i Stockholm och producerade för hand i Portugal. Produkter som är producerade i bra material under bra förhållanden håller längre och det är något som vi verkligen står bakom. Vi vill att våra kunder ska bära sina handskar under många år framöver. Att vi fokuserar på estetiken framför funktionaliteten betyder inte att vi inte lägger lika mycket fokus på funktionaliteten. Våra handskar ska fortfarande fylla sin funktion med att hålla dina händer varma, vi ser dock gärna att de gör det på ett snyggt sätt. Handskarna ska vara som pricken över i:et till din outfit.

"MADE IN PORTUGAL"

Vår fabrik har producerat handskar i över 3 decennier och vi kan med säkerhet säga att de är med lika mycket passion, kärlek och precision som de tar fram varje handske för hand. De väljer noggrant ut varje skinn för att få bästa kvalitén och jobbar med de bästa leverantörerna när det kommer till detaljer, till exempel är alla våra dragkedjor från YKK.

HÅLLBARHET

Då vi håller hela vår produktion inom EU, kan vi även säkerställa att vi får våra handskar producerade på ett så hållbart sätt som möjligt. Vi minimerar även vårt bränsleutsläpp genom att hålla produktionen inom EU. En garanterat hållbar läderproduktion och handskar som är fria från skadliga ämnen och i enlighet med EU: s förordningar (REACH)

 "MADE IN SWEDEN"

LAED´R LTD är svenskproducerat från designbordet till fabrik. Vi jobbar med Lars Wiberg som är fjärde generationens handskmakare. Lars är utbildad körsnär (tillverkning av skinnprodukter) och en sann djurvän, så det läder Lars jobbar med håller alltid högsta kvalité och är framtaget på ett hållbart, miljövänligt och djurvänligt sätt.